10.06.2010

JEG ELSKER LAMPER...

...og det er noe jeg alltid er på utkikk etter!(Lysekroner for levende lys iberegnes her...)Stemningsskapere uten sammenligning!

Før alle nettbutikkene kom var det vanskelig å finne akkurat det jeg ville ha. Men nå er ikke det noe problem lenger - nå er det til og med så mange at det er vanskelig å velge!

Luksusproblem kalles det vel?!

Her er noen av mine favoritter:
 

Er det rart jeg synes det er vanskelig?! Skulle gjerne hatt alle sammen jeg - foreløpig har jeg nr. 1, nr. 5 og nr. 8, pluss noen som ikke er med her.

(Inspirasjonsbilder fra diverse nettbutikker)

5 kommentarer:

 1. Så mange flotte lamper! Selv synes jeg lamper og belysning er noe av det vanskeligste innen interiør. Finner jeg noe jeg synes er fint er det som regel alt for dyrt, eller for dårlig lys. Og finner jeg noe jeg har råd til eller som er praktisk er det sjelden pent... Så dermed sitter vi i "mørten" (som jeg ville sagt) og venter på de perfekte lampene...
  Ha en fin fin kveld

  SvarSlett
 2. Åj,så mange flotte lamper. Manger der jeg å vil ha. Trenger en ny lyskrone nå,skal ha over spisebordet.. så er nå på utkikk etter det,men som du sier litt for manhe å velge i.
  Ha en vidre fin kveld.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 3. åh så mange fine lamper!! Vanskelig å velge ja : D
  Ha en fin kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 4. Ojojoj så vackra!!!! Det är inte lätt att bestämma sig för vilken!

  Kram Mimmi

  SvarSlett
 5. Masse fine lamper. Ja, enig. Vanskelig å velge. Nesten slik at man venter og venter for se om det kanskje kommer noe enda vakrere som jeg da går glipp av. Huff.Ja, alfor mye vakkert å velge mellom.

  Nå har jeg endelig bestemt meg for lamper til spisestua jeg da. Puhh..ting tar tid;)

  God klem fra Line

  SvarSlett

Setter stor pris på en kommentar fra deg!

Landlig Eleganse & Rustikk Romantikk