31.08.2010

Til barnerommet?

Synes disse skapene er så flotte! En idé til barnerommet kanskje? Fra nederlandske Kast van een huis – nettsiden finner du her: http://www.kastvaneenhuis.nl/welkom
kastindeling_met_kledingroede_180_250kastindeling_4_leggers_250
Ta også en titt på barnetekstil-kolleksjonen til Zara hos EllosZara Home Kids – masse fint! Jeg er av den mening at barnerom skal ha farger – dempede eller sterke, det er en smakssak. Men farger er viktig for barn – og farger stimulerer sansene:) Dessuten er vel de fleste barn glad i farger?!
Mer barneromsstoff kommer – så snart været er ok for maling ute, skal jeg male både bokhylle og skrivebord til junior…og senga med tilhørende nattbord.
Har også planer om å male noen bilder til rommet hans – men det blir neppe spiderman eller Bakugan;) som er favorittene hans. Ikke Ben Ten heller…eller Transformers! Men en sportsbil kan gå an…

4 kommentarer:

 1. Nyydelige og såå herlige skap!!♥ Disse hadde gutta mine likt!!
  Skal titte innom nettsiden!♥
  Takk for at du deler med deg av disse herligheter!
  Ønsker deg en flott helg, håper solen titter inn til deg også i helgen!♥
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Jasså...du vil ikke male Spidermann hihi. Kanskje du har noen malerier han har laga selv også som kan rammes inn??...Få han til å male med noen farger som DU setter frem...eller gi ham frie tøyler. Flott med litt selvlaga kunst.

  Vil bare nevne for deg at Ikea har opptil 120cm bredde på benkeplater som kan bestilles...med tanke på øya di.

  Hos meg har søster ankommet på besøk og skal være til imorgen....og hun har tatt med seg et "rynkestrykejern"...tror det kan bli en gøyal kveld.


  Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 3. For noen herlige skap!! :))

  Ha en fin uke!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett

Setter stor pris på en kommentar fra deg!

Landlig Eleganse & Rustikk Romantikk