31.08.2010

Mye fint hos LENE BJERRE!

Jeg ble helt betatt av den nyeste reklamekampanjen til Lene Bjerre! Fargene og kontrastene i materialene er helt min stil…Nydelig!


Fikk til og med lyst til å ta frem strikketøyet (men siden jeg ikke er så glad i slik lodden ull rett mot huden, kan det nok hende jeg ender opp med noe annet enn den toppen;)…)
Jeg fant denne rare lysekronen i et blad forleden - har aldri sett noe slikt før, jeg…lysekrone på fot?! Men den var jo fin også, da!


8 kommentarer:

 1. Hej!!!
  Tack för din snälla kommentar hos mig!!!
  Det är alltid trevligt när folk lämnar ett litet spår;o) Nu kunde jag ju hitta till dig!!!!
  Massor med härlig inspiration här hos dig!!

  Kram Kram Malin

  SvarSlett
 2. Lene Bjerre har mye fint. Absolutt. Jeg har funnet meg noe derfra som jeg har bestilt. Håper det kommer snart ;)
  Strikke ja...var på hytta i helgen uten strikketøy. Det savnet jeg veldig. Men vel her hjemme igjen, har jeg jo symaskinen :)

  God klem,Line

  SvarSlett
 3. Snør det nå!? Nei uff uff uff!
  Her er det meldt regn, regn, regn, men det er jo bedre enn snø i det minste - for det gir jo utsikter om at snøen skal regne bort og vekk :-)

  Tross været - ha en strålende påske!

  SvarSlett
 4. Her snør det også....OG jeg MÅ SI at jeg er meget LEI snø nå: Det er IKKE fristende å reise på hytta å måtte være i SNØ!!! Nå vill jeg ha vår og rote rundt i hagen!!!

  Kan nok ikke hjelpe deg med salgsted og pris ...men det er nok noen der ute som vet!!!

  Kos deg videre!!!

  SvarSlett
 5. Null sol, omtrent null internett....men masse god mat:))) Får ikke til å hjelpe deg før etter påske med tegninger. Vask ved vinduet isteden for på halvøy kanskje lurest. Tenke på kort vei fra oppvaskmaskin, nyvaska glass og kopper som skal opp i skap. Er det umulig å heller ha platetopp på halvøy??....hvis du skal ha halvøy.

  Nydelige lamper du har funnet bilder av men jeg har ingen ide om pris etc.

  Fortsatt go påske:))

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Hei.
  Jeg kom tilfeldig over siden din da jeg lette rundt på nettet. Vi kjøpte før jul en lignende lysekrone du etterlyser opplysninger om - dvs. vi bestilte den, for det tar litt tid å lage en slik lysekrone. Vi fant vår hos Marie&Edvard i Tromsø. Den er kjempestor, veier 20 kg, og kostet 10 000 kr. Hos oss skal den henge ned fra en takbjelke i stua, der det er 7 meter under taket. Vi holder på å bygge nytt hus; blir ferdige til sommeren, og vi er veldig glade i den rustikke, franske countrystilen, med mørke tremøbler, og varme naturfarger.

  Ta gjerne en titt innom bloggen min, den er ny, startet opp 5. mars, og jeg tar gjerne i mot tips og råd fra folk som har så informative, estetiske og gjennomførte blogger som DU også har.

  Ha en fortsatt fin påske.

  Mvh
  http://janna-husetiskogen.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Hei! nå er det startet en nettbutikk med Lene Bjerre!
  www.solstrandinterior.no

  hvis du trenger priser eller andre ting angående Lene Bjerre er det bare å ta kontakt!

  SvarSlett

Setter stor pris på en kommentar fra deg!

Landlig Eleganse & Rustikk Romantikk