21.07.2009

Lag din egen kokebok

På matprat.no fant jeg dette: muligheten til å lage din egen oppskriftsbok med egne og/eller oppskrifter fra matprat.no.En super idé, spør du meg! Jeg har en bunke med oppskrifts-utklipp, som egentlig skulle inn i en perm. Nå blir det opprydding og sortering – og deretter bestilling av en slik. Og sist men ikke minst – det blir orden i sysakene (les; matoppskriftene)! Og det liker vi interiørbloggere, eller hva jenter!?

9 kommentarer:

 1. Hei Mette..takk for hyggelig hilsen..Konkurransen min ble nok i vanskeligste laget..så du har muligheten en gang til...Legger ut bilde av premien om et par dager..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Har aldri brukt kokebok i hele mitt liv jeg. Har hyllene fulle av dem, leser dem ofte, men bruker dem aldri når jeg lager mat. Er det flere enn meg som har det slik tro? Ideen er kjempefin, man kan jo samle ideer og inspirasjon for eksempel.

  SvarSlett
 3. Hei og takk for et bra tips! Det var jeg virkelig ikke klar over at man kunne gjøre på matprat. Kanskje jeg skal få somlet meg til å få orden i oppskriftene min da.

  Takk for at du la igjen en kommentar på bloggen min. Håper det er greit at jeg legger bloggen din til i blogglisten min?

  Så spennende med total endring av boligen deres fra 50-tallet. Det er en spesiell følelse når man får det som man vil :D Tenkte jeg skulle surfe litt rundt på siden din nå, og bli litt bedre kjent med bloggen din.
  Ha en super dag videre!
  Klem, Christine

  SvarSlett
 4. Så smart! Dette kan jo være noe å tenke på. Jeg prøver å skrive inn oppskrifter i en kokebok, men det er litt tiltak må jeg årlig innrømme. Så takk for tipset:)
  Ha en finfin kveld!
  Klem AG

  SvarSlett
 5. Så lurt! Orden i oppskriftene er bra å ha - dessuten kan det jo være en fin gaveidé. Da kom jeg akkurat på at en annen ide kan være å lage sin egen kokebok ved å lage fotobok - slik kan du sette inn dine egne bilder og tekst, og lage din egen design. Jeg har laget fotobok-album til mine to eldste barn - er i ferd med å samle bilder til nummer 3. Inne på elkjøps nettsider kan man laste ned fotoprogram og bestille bøkene på nett etter at du har laget dem ferdig en gang - og få dem enten i posten eller hente dem på elkjøp. Synes elkjøps fotobokprogram er best. Prisene er sånn passe.

  Nordisk Landliv

  SvarSlett
 6. Oii, dette var ingen dum ide! Takk for tips, skal virkelig vurdere å gå til anskaffelse av en slik: )

  Nyt kvelden, klem til deg

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren skal egentlig ligge under den andre bloggen din, men det gikk ikke an å legge inn noe der, så bare halve delen av det som kalles "ordrebekreftelse", der man skal legge inn bokstaver. Det var ikke mulig å skrive inn bokstavene under.. Tro hva som gjør det slik..

  Ja, det er mye å passe på når man bygger hus. Men det er lov til å ombestemme seg mange ganger. Det hører til med grundig forarbeid og planlegging. Her på sidene til "informasjonskontoret for farge og interiør" kan du lese litt om luting av gulv - og om etterbehandling, og hva som kan skje hvis man lakkerer lutet gulv. Ifi har forresten mye nyttig og nøytral informasjon.

  Nordisk Landliv

  SvarSlett
 8. Det var jo smart!
  Det blir alltid løse papirer med oppskrifter som ligger og flyter.

  SvarSlett
 9. Hei du: )

  Så morsomt at du liker de samme veskene som meg.. Mulberry er helt klart min favoritt også, jeg har en mørkebrun bayswater og elsker den! Jeg har også alltid trodd at LV er dyrere enn Mulberry, men det er det egentlig ikke.. Kommer såklart helt ann på hva man skal ha, men jeg har funnet mange lekre Mulberryvesker nå som er aaaltfor for dyre til å unne seg nå..
  Hvilket Mulb.modell har du da?: )
  Ønsker deg en nydelig søndag, klem til deg: )

  SvarSlett

Setter stor pris på en kommentar fra deg!

Landlig Eleganse & Rustikk Romantikk