13.12.2008

Grønnere husvask til jul

viivilla.no har de en artikkel om hvordan man gjør husvasken mer miljøvennlig; en liten mengde vaskemiddel - eller helst tørrvasking - og mikrofiberkluter. Pluss en mopp.
Så enkelt og greit kan det altså gjøres...
Grønnsåpe er ikke bra fordi den legger seg som en film på overflaten, som trekker til seg skitt og støv. Det visste jeg forsåvidt fra før, og jeg prøver å holde meg unna vaskemidler med masse kjemikalier.
Det er godt å se at jeg er ganske miljøvennlig på dette området; mikrofiberkluter har jeg brukt i noen år allerede, det samme med moppen. (Har jobbet som vikar for ISS en sommer, og der fikk jeg profesjonell innføring i vasking. Da ble jeg omvendt...)
Men Durance-såpen min gir jeg aldri slipp på! Den lukter så godt! Og jeg kommer til å følge rådet om å sette ut glass med grønnsåpevann i huset - eller i mitt tilfelle: Durance-såpen...
  
Multipurpose House Cleaner, Dish Washing Detergent
Ha en god dag!

2 kommentarer:

  1. Jeg har også kjøpt gulvsåpe fra Durance.... det er nesten så jeg gleder meg til å gjøre rent.
    Jeg ønsker deg en hyggelig helg, og du er velkommen til å besøke min adventskalenderblogg.
    Klem...Ellen

    SvarSlett
  2. Hvis du er glad i miljøvennlige produkter vil jeg anbefale deg boken 1001 smarte tips for en naturlig livsstil av Laurel Vukovic. En knakende kjekk bok med egne avdelinger for helse, hudpleie, hus & hjem og kjæledyr. Alt med naturlige ingredienser som du lett får tak i og lager selv :)

    SvarSlett

Setter stor pris på en kommentar fra deg!

Landlig Eleganse & Rustikk Romantikk